Sóc una compositora eclèctica i parteixo de la música clàssica per experimentar amb nous llenguatges i altres disciplines artístiques. La necessitat d’escriure música ha fet que fos compositora, passió que he viscut en diferents intensitats al llarg de la meva vida. També visc la música desde la vessant pedagògica treballant a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell. Ara engegant un nou projecte, Becluster, per connectar persones, idees i projectes.

BIO

Comença els seus estudis de música al Vendrell, amb el professor Magí Mercadé. Obté el títol de piano de Grau Mitjà al Conservatori de Tarragona,  i els de Grau Superior de Solfeig, Composició i Instrumentació al Conservatori Superior Municipal de Barcelona (amb Xavier Boliart i música electroacústica amb Albert Llanas). Ha estudiat piano amb Núria Delclòs, Àngel Soler, Albert Giménez Ateneille i Liliana Mafiotte i ha rebut classes magistrals de Monique  Deschaussé. Ha fet cursos amb amb José Nieto, Albert Amargós i Lluís Vidal (música de cinema), amb Jean Pierre Dupuy i Agustí Charles (música contemporània), amb Ros Marbà i Francesc Llongueres (direcció orquestral)  i amb Manel Camp, Francesc Capella (jazz i música moderna), entre d’altres.

És professora de llenguatge musical i harmonia a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell des de la seva fundació el 1986, i n’ha estat la directora del 1998 fins a la inauguració de la nova escola i auditori al juny del 2010, de la qual n’ha estat la impulsora. Ha format part del jurat del concursos de composició del Conservatori de Tarragona, Conservatori de Vilaseca i de l’Escola de Música Robert Gerhard de Valls, entre d’altres. És patrona de la Fundació Pau Casals, membre del Col·lectiu de Compositors de Tarragona, Premi Teresina Martorell 2001 i 1r Premi al concurs Benvingut Socies per gralla i orgue.

Ha participat en diversos programes radiofònics, entre d’altres, Solistes (Juan Vives) i Vistes al mar (Xavier Chavarria) a Catalunya Música i a COM Ràdio,  així com també en el reportatge La composició avui en dia, a la revista “Serra d’Or”. Forma part de les compositores del llibre Compositoras españolas, la creación musical femenina desde la Edad Media hasta la actualidad editat pel “Centro de documentación de Música y Danza”.

Ha realitzat peces per piano, música de cambra, orquestra, corals, cantates, oratoris, música per teatre, radio, televisió, ballet, música publicitària, electrònica, popular i música per a curtmetratges.