‘Solstici d’estiu’, nova estrena

Aquesta peça per guitarra es va estrenar el diumenge 15 d’abril a les 12h a l’auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell.

El meu amic i company de feina Juan Becerra em va  encarregar una peça per guitarra pel seu repertori personal.  Naturalment, el projecte em va il·lusionar, per una part era un repte per a mi i seria la meva primera peça per guitarra, i per l’altre, em venia molt de gust perquè sento un gran apreci, respecte i admiració pel Juan, tant a nivell personal com professional.

M’agradava la idea de que l’obra fes refèrencia al nom de Joan (a la meva vida hi tinc molts ‘Joans’ a qui estimo molt!…), i per això, la vaig dedicar a la nit de Sant Joan, la nit més curta i el dia més llarg, i la vaig titular ‘Solstici d’Estiu‘. L’obra ens porta per diferents estats d’ànim i sensacions, més íntimes o més esbojarrades, perquè aquesta nit es una nit de màgia on tot és possible!

Al video de presentació de l’obra hi surten imatges filmades la mateixa nit de Sant Joan. Pots veure el vídeo tot seguit

 

3 pensaments a “‘Solstici d’estiu’, nova estrena

 1. Camil.la Pérez Salvà

  Quin greu em sap Carlota, aquest diumenge no hi podré ser…a veure si en alguna altra ocasió puc sentir el Solstici d’estiu.
  Que per molts anys ens puguis anar oferint la teva música, Bona estrena, per a tú i per a en Joan.

  Respon
 2. Maria

  Tot un èxit Carlota, m’ha agradat molt la teva peça i la resta del concert també, aquest noi toca molt bé la guitarra.
  Continua la feina amb il·lusió, que nosaltres continuarem escoltant-te i gaudint-ne.
  Enhorabona!!!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada