Aquesta peça per guitarra es va estrenar el diumenge 15 d’abril a les 12h a l’auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell.

El meu amic i company de feina Juan Becerra em va  encarregar una peça per guitarra pel seu repertori personal.  Naturalment, el projecte em va il·lusionar, per una part era un repte per a mi i seria la meva primera peça per guitarra, i per l’altre, em venia molt de gust perquè sento un gran apreci, respecte i admiració pel Juan, tant a nivell personal com professional.

M’agradava la idea de que l’obra fes refèrencia al nom de Joan (a la meva vida hi tinc molts ‘Joans’ a qui estimo molt!…), i per això, la vaig dedicar a la nit de Sant Joan, la nit més curta i el dia més llarg, i la vaig titular ‘Solstici d’Estiu‘. L’obra ens porta per diferents estats d’ànim i sensacions, més íntimes o més esbojarrades, perquè aquesta nit es una nit de màgia on tot és possible!

Al video de presentació de l’obra hi surten imatges filmades la mateixa nit de Sant Joan. Pots veure el vídeo tot seguit