El passat dissabte, 8 de març i dia de la dona, es va celebrar a Tiana el 9è concert de sardanes de dones compositores. Vaig tenir l’honor de tornar a ser convidada per segona vegada (la primera va ser al 2011 amb la sardana Aire Vendrellenc).  És una festa molt interessant i entranyable, i en aquesta ocasió hi vam assistir 11 compositores de diferents indrets, amb la Cobla Reus Jove.  Aquest any he participat amb la sardana Bonastre. L’any 2003 em van demanar de fer una sardana dedicada a Bonastre, ja que aquest poble no en tenia cap, i s’estava preparant el CD “El Baix Penedès dansa” amb una sardana de cada poble de la comarca. A Bonastre hi tinc una vinculació sentimental i familiar, i a més a més, és un poble que m’agrada molt, així que la sardana va anar endavant. Després fins i tot vaig tenir l’honor de ser convidada a fer el pregó de la Festa Major!. El diumenge 3 març la mateixa cobla també va tocar la sardana en un concert a Reus.