La suite de l’aigua

 

SINOPSIS

La Suite de l’Aigua és un concert visual inspirat en les investigacions de Masaru Emoto sobre l’efecte de les paraules, la música, els colors, els pensaments i les emocions en les molècules d’aigua, i per tant, en nosaltres mateixos, que som un percentatge molt alt d’aigua. També afectarien el planeta Terra, que ben bé es podria anomenar planeta Aigua, perquèés el que més té a la seva superfície. En les seves investigacions, Masaru Emoto va aconseguir transformar irregulars patrons d’aigua contaminada en bells vidres hexagonals sotmeten les mostres a l’influx de determinats tipus de música. La Suite de l’Aigua és una composició musical de Carlota Baldrís que es va estrenar el 2014 a l’Auditori de Barcelona en versió espectacle multidisciplinar, per violoncel, teclats i electrònica, vídeo-projeccions i un actor, dirigit per Joan Font (Comediants). Un concert i una experiència visual L’obra fa una reflexió sobre l’aigua a la terra, el seu origen, la màgia, la història, l’ús actual i les seves emocions, i ens vol recordar el seu valor incalculable com a patrimoni de vida i recurs limitat, a través d’una estructura de suite clàssica, però amb un tractament contemporani i acompanyada de projeccions audiovisuals.

Any: 2012

Encàrrec: Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona. Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions 2012

Formació: Flauta, saxo, violoncel, piano, teclats i electrònica, percussió, cor de noies, cor de veus blanques, cors mixtes, rapers, i solista.

Durada: 55′

Estrena: 19 desembre 2012 Auditori de Barcelona

Entrades relacionades