ESTRENA A L’AUDITORI DE BARCELONA (19-12-2012)

Més fotos del concert

L’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha volgut celebrar el concert de Nadal de la gent gran d’una manera especial per celebrar l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat entre Generacions. El concert també ha sigut la cloenda de tots els actes que s’han celebrat durant l’any a Barcelona. L’obra és un cant a la pau, a través dels quatre elements, el foc, la terra, l’aigua i l’aire.

http://youtu.be/tPIi4LNxPHs

Per veure més vídeos, fotos i el concert del Vendrell

http://youtu.be/-mmFFV8KN8E

Vídeo de X. Mitjans, Solucions Audiovisuals TV (amb la col·laboració de RTV El Vendrell)

Entrevista per BTV (Barcelona Televisió)

Programa de ma del concert de Barcelona (pdf)

Entrevista al Twitter d’Envelliment Actiu de l’Ajuntament de Barcelona

Facebook del XII Concert de Nadal de Cant Coral de la Gent Gran

CONCERT DEL VENDRELL (29-12-2012)

Més fotos del concert

El concert es va repetir al Vendrell el dia 29 de desembre, organitzat per l’Associació Musical Pau Casals (amb la col·laboració dels Amics de l’Orgue i el TAG-Lira), per celebrar l’aniversari de Pau Casals, aquesta vegada en el seu format definitiu pels concerts posteriors a l’estrena, sense els cors de gent gran de Barcelona.

VIDEO

FORMACIONS DELS CONCERTS

El format de l’obra del dia de l’estrena a Barcelona: Cors de gent gran de Barcelona (consultar programa), coral Sinera dels Lluïsos de Gràcia (Oriol Castanyer, direcció) , coral infantil Musicant (Eulàlia Cassó i Jordi Farrera, direcció), flauta (Fedra Borràs), saxo (Joan Soler), violoncel (Oleguer Aymamí), piano (Daniel Garcia), teclats (Carlota Baldrís), percussió (Marc Cabero) bols de quars (Alan i Silvia), video creació (Pau Casanovas), muntatge escènic (Ignasi Tomàs), programació de so (Linus Urpí), rapers (Move de Poker d’Asos, i More), solista Carlos Gramaje, tot dirigit per Montse Meneses.

Format posterior, estrenat al TAG-Lira del Vendrell: el mateix format sense els cors de gent gran, amb els cors Zongora (cor femení) i cor de Veus Blanques de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, Antistiana Maskili (cor d’homes) i cantants col·laboradors.